Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ Ν. ΡΩΜΑΝΟ

Όσο το κράτος είναι υποχρεωμένο να σκοτώνει 
                                                              σημαίνει πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι.

Ο αναρχικός Νίκος Ρωμανός βρίσκεται όμηρος στα χέρια του κράτους από τις 2/2/2013 καταδικασμένος σε 16 χρόνια κάθειρξης για την υπόθεση της διπλής ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης, κατά την οποία μαζί με συντρόφους του απαλλοτρίωσε χρήματα από τα χέρια κράτους και κεφαλαίου. Επίσης κατηγορείται από τις αρχές για υποθέσεις «τρομοκρατίας» οι οποίες δεν έχουν ακόμα εκδικαστεί. Ενάντια στον μιντιακό οχετό και την καθεστωτική προπαγάνδα που βαφτίζουν κάθε αγωνιστή/στρια τρομοκράτη πάντα θα καταδεικνύουμε τους αληθινούς τρομοκράτες της κοινωνίας που δεν είναι άλλοι από τους διώκτες του Νίκου, το κράτος και το κεφάλαιο.
Ο Ν. Ρωμανός βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 10/11/2014 και ξεκίνησε στις 10/12 απεργία δίψας διεκδικώντας μια ανάσα ελευθερίας από την ισοπεδωτική συνθήκη του εγκλεισμού ] μέσω των εκπαιδευτικών αδειών, τις οποίες και δικαιούται. Με γελοία προσχήματα και με τις ευλογίες του υπουργού Δικαιοσύνης Αθανασίου το Συμβούλιο της φυλακής δεν του τις χορηγεί. Επιπλέον, στη βουλή αυτές τις μέρες κατατίθεται τροπολογία-παραθυράκι που θεσμοθετεί την τηλε-φοίτηση, εντείνοντας την απομόνωση και τον αποκλεισμό των κρατουμένων και επιταχύνεται η διαδικασία εισαγωγής βραχιολιών επιτήρησης με στόχο τη διάχυση του ελέγχου και έξω από τη φυλακή.  Το κράτος εισάγει έτσι μεθόδους για τη μελλοντική καταστολή και επιτήρηση ευρύτερων κομματιών της κοινωνίας.
Αντιστεκόμενος στην κρατική βία που προτάσσει τιμωρία και εκδίκηση, ο Ν. Ρωμανός έχει βάλει ως ανάχωμα τη ζωή του, αγωνιζόμενος για ελευθερία και αξιοπρέπεια. Ο αγώνας του Ν. Ρωμανού δεν είναι ατομικός, είναι αγώνας όλων μας, ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας απ’ όπου κι αν προέρχεται κι αυτό ο σύντροφος μας το έδειξε έμπρακτα, αρνούμενος την επικοινωνία με κάθε  θεσμικό φορέα (είτε αυτός λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, είτε όπως αλλιώς λέγονται οι έμποροι ελπίδων).

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ Ν. ΡΩΜΑΝΟ

 Κατάληψη Κτήματος Πραποπούλου
protovouliaxalandriou
.blogspot.gr