Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ – Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ
( ή τα νέα μέτρα )


Μετά την πρωτοφανή, σε έκταση και απήχηση, εξέγερση του Δεκέμβρη, το κράτος -αυτό το καρκίνωμα στο σώμα της κοινωνίας- νιώθει ακόμα στο σβέρκο του την καυτή ανάσα των εξεγερμένων. Απόδειξη η σπασμωδική του αντίδραση : εξαγγέλει έκτακτα, σκληρά μέτρα καταστολής με σκοπό τη τρομοκράτηση και καταστολή των αγωνιζόμενων κομματιών της κοινωνίας. Ταυτόχρονα καλεί σε συσπείρωση τα απανταχού συντηρητικά στοιχεία – αγανακτισμένους πολίτες και αναβαθμίζει το νομικό του οπλοστάσιο. Επιχειρεί έτσι να διασώσει το γόητρό του, να επιδιορθώσει τη βιτρίνα του, που ράγισαν “μια χούφτα κουκουλοφόροι” μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπάκουων υπηκόων. Το στοίχημα που πρέπει να κερδίσει, πάση θυσία, το κράτος σε επικοινωνιακό επίπεδο είναι αν θα κατορθώσει (εν μέσω οικονομικής κρίσης που ενδεχομένως θα φέρει κι άλλες κοινωνικές συγκρούσεις) να αποπροσανατολίσει την κοινωνία από τα πραγματικά της προβλήματα και να την πείσει ότι το Κακό, η πηγή όλων των δεινών της,, δεν είναι αυτό το ίδιο αλλά το ανταγωνιστικό κίνημα : Αυτοί οι άτιμοι κουκουλοφόροι, που επειδή δεν έχουν τι να κάνουν στη ζωή τους και επειδή τους καβάλησε ο Διάολος, βγαίνουν αφηνιασμένοι στους δρόμους και καταστρέφουν ό,τι βρουν μπροστά τους! Βάζει σε κίνηση λοιπόν ο μηχανισμός όλα του τα γρανάζια και αρχίζει να έρχεται καταπάνω μας... Πρώτα βάζει πλυντήριο. Όλα αυτά τα βρώμικα μυαλά που σκέφτηκαν, έστω και για μια στιγμή ,ότι όταν ο κόσμος κατεβαίνει στο δρόμο για να πάρει πίσω τη ζωή που του κλέβουν μπορεί και να το πετύχει, πρέπει να συνετιστούν. Όλα ανεξαιρέτως τα κανάλια, όλος ο τύπος ουρλιάζουν συνεχώς απαιτώντας επιβολή του νόμου και της τάξης, περισσότερη αστυνομία, κατάργηση του ασύλου,απέλαση ή με το ζόρι αφομοίωση των μεταναστών κ.ά. Μέσα απ' τις στημένες τους δημο(σ)κοπήσεις, το μόνιμο αποτέλεσμα είναι το “αίτημα της κοινωνίας για ασφάλεια”. Το αίτημα αυτό δεν αργεί να εισακουστεί. Νέα σώματα καουμπόιδων με παπιά, κάμερες, παρακολουθήσεις, η Scotland Yard να αλωνίζει στην Αθήνα, αλλά και νέες νομοθετικές ρυθμίσεις....
Ας δούμε όμως αναλυτικά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε αυτός ο καραφλός μαϊντανός με τη μούρη του ποντικού (Δένδιας) και κάποια νεότερα που προτείνουμε εμείς για να φτάσει επιτέλους το μαχαίρι στο κόκκαλο!

Ποινικοποίηση της κουκούλας.
Αυτή η διάταξη αποσκοπεί σε βαρύτερες ποινές για τους διαδηλωτές που “προβαίνουν σε έκνομες ενέργειες με απόκρυψη των χαρακτηριστικών του προσώπου τους”. Είχε προηγηθεί από τα Μ.Μ.Ε.
εδώ και χρόνια η ευρεία προώθηση του όρου “κουκουλοφόρος” ώστε να δοθεί στους αγωνιζόμενους ανθρώπους, κατά μεταφορά, η αρνητική χροιά αυτού του χαρακτηρισμού των συνεργατών των Γερμανών επί κατοχής. Η απόκρυψη του προσώπου εξυπηρετεί την αυτοπροστασία των διαδηλωτών από το χημικό πόλεμο που εξαπολύουν τα ΜΑΤ, από τους ρουφιάνους των Μ.Μ.Ε. και το άγρυπνο μάτι του μεγάλου αδερφού (κάμερες). Στη συγκεκριμένη συγκυρία το δίλημμα ή με τις κουκούλες ή με τις γραβάτες φαντάζει πιο αληθινό από ποτέ. Γιατί εγκληματίες δεν είναι οι άνθρωποι που βγαίνουν στο δρόμο και ζητούν τα αυτονόητα καλύπτοντας τα πρόσωπά τους, αλλά αυτοί που βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα εισβάλλοντας καθημερινά στα σπίτια και στα μυαλά μας, μοστράροντας ξεδιάντροπα τις αφεντομουτσουνάρες τους, κουκουλώνοντας τα εγκλήματά τους με τη σοβαροφάνεια της γραβάτας. Εισηγούμαστε, λοιπόν, κι εμείς με τη σειρά μας ένα αναγκαίο πλέον μέτρο: να γίνει η γραβάτα ιδιώνυμο αδίκημα. Καλούμε την κοινωνία να καταδικάσει τους γραβατοφόρους και τις πρακτικές τους, από όπου κι αν προέρχονται!

Άρση του Πανεπιστημιακού Ασύλου
Διακαής πόθος κάθε κυβέρνησης που ήθελε να απαλλαγεί δια παντός από το αγκάθι της ελεύθερης διακίνησης ιδεών στα πανεπιστήμια. Ο νόμος-πλαίσιο που πέρασε η Ν.Δ., παρόλο το δυναμικό φοιτητικό κίνημα του 2006-'07, περιόρισε σημαντικά το άσυλο, αλλά είχε μείνει ως τώρα στα χαρτιά, καθώς η εικόνα του τανκ που εισβάλλει στο Πολυτεχνείο είναι βαθιά χαραγμένη στη συλλογική μνήμη. Το απαραίτητο έργο της διαμόρφωσης της “κοινής γνώμης” αναλαμβάνουν τα Μ..Μ.Ε. που ξαναβάζουν το θέμα στο τραπέζι με σκοπό να παρουσιαστεί το άσυλο ως άσυλο εγκληματιών κουκουλοφόρων και όχι ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Πράγματι οι μεγαλύτεροι εγκληματίες καλύπτονται από το άσυλο. Αλλά, όχι το πανεπιστημιακό. Οι γραβατοφόροι εγκληματίες καλύπτονται από το περιβόητο βουλευτικό άσυλο που επιτρέπει απρόσκοπτα την ελεύθερη διακίνηση μιζών. Προτείνουμε, λοιπόν, την κατάργηση του βουλευτικού ασύλου ώστε να συλληφθούν επιτέλους όλοι αυτοί οι γνωστοί-γνωστότατοι γραβατοφόροι που δρουν σε καθεστώς ατιμωρησίας εις βάρος της κοινωνίας. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι!

Περιύβριση της αρχής
“Αυτεπάγγελτα θα διώκεται όποιος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του θα υβρίζει τους αστυνομικούς”. -Σημειωτέον ότι η φοβερά πρωτότυπη αυτή διάταξη καταργήθηκε το 1978 - Διευκρινίζοντας ο γραβατοφόρος ποντικός δήλωσε με παρρησία περισσή ότι “αν τμήμα πορείας διαπράξει αυτό το φοβερά κολάσιμο έγκλημα θα συλλαμβάνονται άπαντες”.(Θαρρούν πως θα μας κόψουν το δικαίωμα στο μπινελίκι; Χα! Γαμώ τα υπουργεία σας!)
Σαν απάντηση σ' αυτό το μεγαλοφυές μέτρο απαντάμε σε κάθε ευκαιρία με το σύνθημα που όλους μας ενώνει :
ΜΠΑΤΣΟΙ – ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Ποινικοποίηση της ελεύθερης έκφρασης στο Διαδίκτυο (indymedia, indy, blogs).
Για το κράτος φαίνεται πως δεν αρκεί να κάνει προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου απ' όλα τα Μ.Μ.Ε. Πρέπει να τους εξασφαλίζει και το μονοπώλιο. Δεν μπορεί να σου χαλάει τη σούπα ο καθένας που βγαίνει στο internet και λέει ατιμώρητα όλα όσα πάσχισες να αποκρύψεις ή να διαστρεβλώσεις. Πρωταγωνιστές στην επιχείρηση φίμωσης όλων των παρεκκλινόντων μέσων αντιπληροφόρησης είναι ο θίασος των εθνικοσοσιαλιστών εν Ελλάδι Καρατζαφύρερ, Βελλόπουλος, Μπουμπούκος και Σία. Το μέτρο που πρέπει να ληφθεί άμεσα - για το πολύ σοβαρό, πράγματι, θέμα της πληροφόρησης που πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας- είναι να κλείσουν όλα τα αστικά Μ.Μ.Ε., ώστε να σταματήσει αυτή η συστηματική πλύση εγκεφάλου που κινδυνεύει να λοβοτομήσει ολοκληρωτικά μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

Άρση του απορρήτου τηλεπικοινωνιών
Η μεθόδευση από τα Μ.Μ.Ε. αυτή τη φορά επιχειρείται με τρόπο έντεχνο που χτυπάει κατευθείαν στο συναίσθημα του “δημοκρατικού οικογενειάρχη”. Πρόσφατο “έγκυρο ρεπορτάζ” παρουσιάζει την υπόθεση βιασμού μιας 14χρονης που παρόλο που έστειλε sms στον πατέρα της, δεν κατάφερε να σωθεί από τους ιππότες της ασφάλειας καθώς η “γραφειοκρατική αγκύλωση περί απορρήτου τηλεπικοινωνιών” δεν επέτρεψε τον εντοπισμό της μέσω gps. Μετά και την απόδραση Παλαιοκώστα - Ριζάι (ώρα τους καλή) άνοιξαν και το θέμα της ταυτοποίησης των ανώνυμων καρτοκινητών, καθώς η ανωνυμία δυσκολεύει κατά πολύ το έργο των διωκτικών αρχών στην παρακολούθηση υπόπτων. Στην ίδια λογική, λοιπόν, συμφωνούμε και επαυξάνουμε με την άρση του απορρήτου, την παρακολούθηση και δημοσίευση των τηλεπικοινωνιών κάθε λογής γραβατοφόρων, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος ανά πάσα στιγμή πως και με ποιους αυτοί οι επικίνδυνοι εγκληματίες διαχειρίζονται τις ζωές μας και καταστρώνουν τα σκοτεινά τους σχέδια. Να χυθεί άπλετο φως!

(Επίσημη) Χρήση των καμερών διαχείρισης της κυκλοφορίας
Όταν πριν τους Ολυμπιακούς του 2004 (αυτού του υπέροχου τσίρκου μίζας, ντόπας, τσιμέντου και αστυνομοκρατίας), όλοι μας διαβεβαίωναν ότι οι κάμερες στους δρόμους θα επιτελούν αποκλειστικά το έργο της διαχείρισης της κυκλοφορίας, φυσικά δεν τους πιστέψαμε. Και να λοιπόν που η Ντόρα επιβεβαιώνει τους φόβους μας, δηλώνοντας ότι ήρθε ο καιρός να χρησιμοποιηθεί (και επισήμως) εναντίον του εσωτερικού εχθρού, ο εξοπλισμός αυτός που τόσο ακριβά κόστισε στον φορολογούμενο. (Μην παν χαμένα και τα λεφτά!). Ως αναγκαίο μέτρο προτείνεται να μεταφερθούν όλες οι κάμερες απ' τους δρόμους στα γραφεία και στα σπίτια των γραβατοφόρων εχθρών του λαού και να λειτουργήσουν επιτέλους υπέρ της ασφάλειας μας!

Καταστολή των καταλήψεων
Από τους στόχους των διωκτικών αρχών που εργάζονται για την ασφάλειά μας φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα σημεία αναφοράς του ανταγωνιστικού κινήματος: οι καταλήψεις πανεπιστημιακών, δημόσιων ή ιδιωτικών κτιρίων. Το κράτος που αντιλαμβάνεται τις καταλήψεις ως “ορμητήρια των κουκουλοφόρων” και “προπύργια του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου” έχει προσπαθήσει πολλές φορές με εκδικητική μανία να τις ξεριζώσει, αλλά μάταια. Αυτή τη φορά ενορχηστρώνει μεθοδικά την απόπειρα “αποβολής των καταληψιών”. Στις 17.03.09 με αισχρό ασφαλίτικο δημοσίευμα στον Ελεύθερο Τύπο “μπαίνουν στο μικροσκόπιο έξι καταλήψεις ως πιθανά ορμητήρια” και τονίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. δηλώνει αδυναμία να παρέμβει χωρίς εισαγγελική εντολή. Ως δια μαγείας εμφανίζεται ο πανταχού παρών τιμωρός αρχιεισαγγελέας Σανιδάς – που σε τρανταχτά σκάνδαλα είτε δεν παρενέβη ή το καθυστέρησε όσο χρειαζόταν - και αμέσως η κραυγή αγωνίας των μπάτσων εισακούγεται. Μόλις τρεις μέρες μετά ο Ε.Τ. δημοσιεύει άρθρο σύμφωνα με το οποίο ο Σανιδάς παραγγέλνει στους εισαγγελείς πρωτοδικών να διενεργήσουν προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί ποια κτίρια, από ποιους και από πότε τελούν υπό κατάληψη. Επιπλέον, ζητά να ερευνηθεί εάν διαπράττονται ποινικά αδικήματα εντός των καταλήψεων όπως διακίνηση ναρκωτικών, κατοχή και κατασκευή όπλων και αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες στους υπεύθυνους για τα κτίρια (πανεπιστημιακούς, ιδιώτες). Η καλύτερη απάντηση σε αυτήν την προσπάθεια καταστολής ήταν οι νέες καταλήψεις που ξεπήδησαν στην Αθήνα (Σκαραμαγκά & Πατησίων) και σε διάφορα άλλα σημεία της χώρας. Όσον αφορά το Κτήμα Πραποπούλου δηλώνουμε ότι πράγματι διακινούμε σκληρά εθιστικά ναρκωτικά όπως αντιπληροφόρηση, αντιεμπορευματικότητα και αντιιεραρχία και κατέχουμε και κατασκευάζουμε όπλα μαζικής κρατικής καταστροφής όπως αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια και αντίσταση. Επίσης, σημειώνουμε πως κλείνουμε όχι 3, όπως αναφέρεται ανακριβώς στο κατά παραγγελία της ΕΛ.ΑΣ. δημοσίευμα, αλλά 2 (για την ακρίβεια 2,5) χρόνια στο “χορό των καταλήψεων”.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ – ΒΡΕΓΜΕΝΗ σανίδα ΓΙΑ ΚΑΘΕ Σανιδά

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΑ ΤΟΥΣ!


πρωτοβουλία από Kατάληψη Κτήματος Πραποπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: